Bloggnorge.com // Trine's Hatblogg
Start blogg

Trine's Hatblogg

eller ting jeg virkelig misliker…!

Våren i anmarsj

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 11. april , 2016 kl. 15:23

bird

Jeg liker egentlig våren. For jeg HATER vinteren. Våren er den tiden hvor alt våkner til liv igjen, inkludert undertegnede.

Etter en depressiv mørketid er det deilig å kunne stå opp mens det er lyst ute. Men…. jeg HATER å bli vekt tidligere enn det jeg må. Og det blir jeg til gangs nå om dagen.

Utenfor mitt soveroms vindu har naboen noen store bjørketrær og der elsker fuglene å være. Jeg skjønner at de må rope inn kvinnfolka i nærheten og gjøre sitt beste for å kurtisere denne. Men… må de begynne så jævlig tidlig på mårran?!!?

Så fort sola lyser opp himmelen (ikke stått opp) starter de. Ikke småfuglekvitter, men lange, endeløse, trillende ballader. Eller som skjærene; skvatrende og skrikende. Og for ikke å snakke om duene som ikke har respekt for privat sfære i det hele tatt og holder til oppå takrenna utenfor mitt vindu, kurrende!!

Hva skal en stakkar gjøre…..stå opp i otta? Blir nok bra bare «frierferdene» er over. Men inntil da så tillater jeg meg å hate fuglene!!!

 

xoxo Trine

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.