Bloggnorge.com // Trine's Hatblogg
Start blogg

Trine's Hatblogg

eller ting jeg virkelig misliker…!

7 slag til jul?!!?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 17. desember , 2015 kl. 21:38

baker

 

7 slag med småkaker til jul!

Jeg tror du er gal! Er det noen som gjør det lenger…? Min bestemor drev med det! Hun hadde panikk i ukene før jul fordi hun hadde så mye å gjøre. Hun bakte 7 slag småkaker, vasket hele huset fra gulv til tak, pusset alt sølvet og lagde sin versjon av sylte og leverpostei. Da julaften kom satt bestemor i sofaen og duppet med hodet etter middagen….

Hva er vitsen? Jeg er ikke interessert i å sitte med halv-fulle kakebokser til påske. Dessuten vet jeg ikke en gang hva som er i de 7 slagene. Men det er garantert ikke dajmkake eller Brownies (som er mine favoritter).

Nei, i år har jeg kuttet ut alt som er av baking til jul. Jeg vil ikke slite meg ut på kaker som mine gjester spiser ut av høflighet.

Men så har jeg barn….. og i frykt for å være en dårlig mor (konstant plage) så måtte vi lage et pepperkakehus. Så får jeg gjester i julen…. og de må jo ha noe også. Ok, tenker jeg lager en Red velvet med frosting.

Men absolutt ingen småkaker i bokser til jul!!!!  Åhh..jeg hater å ikke få stå på krava!

xoxo – Trine

pepperkakehus

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.