Bloggnorge.com // Trine's Hatblogg
Start blogg

Trine's Hatblogg

eller ting jeg virkelig misliker…!

Julestemning eller…?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 1. desember , 2015 kl. 14:29

Christmas shopping, idea for your design

For et par uker siden var jeg i London…..og der var det JUL! Christmas carols hele veien opp Oxford Street til Hyde Park. Lys og glitter, nisser og blide selgere overalt. Jeg shoppet som gal og tenkte jeg var smart og tidlig ute med julegavene. Men når vi kom hjem måtte jeg bare se ansiktene til barna når de åpnet kofferten min. Skikkelig smart altså!

Men det jeg hater med dette opplegget er hvor lenge før jul handelstanden overalt skal trykke julen nedover oss. Jeg var i julestemning i midten av november! Sist uke bakte jeg og lagde julekonfekt til et julemesse salg på skolen til barna. Jeg har begynt på julegave innkjøpene (det som må bestilles på nett) og vært på harrytur til Sverige og kjøpt inn julemat.

I dag er det 1. desember og all julestemning har sklidd glatt av meg. Det er 24 dager til jul….. hvordan skal jeg holde ut? Kan den komme tilbake? … eller er den brukt opp for i år?

xoxo Trine

julekuler

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.